Haber

Gaz yapmayan fasulyenin sırrı belli! Islatırken tuz koymayın, tadı daha güzel

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiSofralarımızın baş tacı olan bu yemek, etli veya zeytinyağlı olarak hazırlandığında, yanında pilav ve turşuyla adeta bir ziyafete dönüşür. Ancak, kuru fasulye pişirmenin inceliklerini bilmezsek, sonuç hayal kırıklığı olabilir. İşte lezzetli bir kuru fasulye hazırlamak için dikkat etmeniz gerekenler.

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu